Biografie Petra – Het Centrum – Vondelplein – Amersfoort

Het Centrum - Vondelplein

Locatie Vondelplein

Vondelplein 4c
3818 BC Amersfoort
Tel: 033-4227266
Mail ons

Locatie Tollius

J. Tolliusstraat 30
3818 NB Amersfoort
Tel: 033-4227266
Mail ons

Biografie Petra

Mijn naam is Petra Vaane en ik werk sinds 2013 met veel plezier op het Vondelplein. Ik ben met mijn opleiding in Utrecht gaan wonen en woon daar nog steeds met veel plezier.

In 2017 heb ik mijn diploma van Master Sportfysiotherapie behaald. Sindsdien richt ik mij steeds meer op sportklachten van recreatief tot topsportniveau, hardloopanalyses en groeigerelateerde en/of (sport)klachten bij de jeugd.

Zelf ben ik met sporten actief geweest in korfbal, volleybal en speel op dit moment tennis met af en toe een rondje hardlopen daarnaast.

Mijn werkervaring bij sportclubs heb ik opgedaan in 2 jaar jeugdteams begeleiden bij FC Utrecht en 4 jaar lang de fysiotherapeutische begeleiding gegeven bij het Paralympisch Zwemteam in de Amerena. Medisch gezien een fantastische uitdaging, omdat alle zwemmers een eigen handicap hebben waar fysieke beperkingen aanwezig zijn, maar alles gericht is op de mogelijkheden binnen die beperkingen. Hier heb ik veel kunnen leren van de topsportcultuur, deelgenomen an trainingsstages in het buitenland en ben ik mee geweest met het EK 2018 in Dublin en WK 2019 in Londen. In de tussentijd heb ik een schoudercursus Ann Cools en cursus RedCord therapie behaald. Ik blijf mij altijd verdiepen op verschillende vlakken in mijn vakgebied en ben ik benieuwd wat er nog allemaal op mijn pad gaat komen.

Wil je graag advies of begeleiding bij sportgerelateerde klachten of revalidatie, dan sta ik graag voor je klaar!

Aanwezigheid

Petra Vaane
Maandagochtend Vondelplein
Dinsdag Vondelplein
Donderdag Vondelplein